Kursus Pemantapan Kemahiran Warden Asrama

21 Ogos 2024 – Semua sekolah di bawah Yayasan Terengganu yang diwakili oleh semua Penolong kanan Hala Ehwal Murid dan semua Warden Khas telah menghadiri Kursus Pemantapan Kemahiran Warden Asrama pada 20 Ogos 2024 di Universiti Malaysia Terengganu.

Sekolah ini telah diwakili oleh Encik Soohaimy bin Embong selaku Penolong Kanan HHEM , Encik Muhammad Amir bin Zulkiffeli dan Puan Norhafiza binti Abd Wahab selaku Warden Khas.

Ianya bertujuan bagi memantapkan lagi peranan sebagai warden khas di asrama agar pelajar sentiasa peka dan cakna serta mematuhi peraturan dengan lebih baik.

Kursus ini telah dirasmikan oleh Encik Mohd Nazri bin Muda , Ketua Penolong Pengarah Pengurusan Imtiaz Yayasan Terengganu Kuala Terengganu.